Carla's Dreams feat. INNA - P.O.H.U.i.

March 14, 2013 0 Comments

 

Despre INNA se poate spune ca este cea care a reusit sa scoata melodia din anonimat. Tocmai din aceasta cauza tot mai multi sa se intreaba ce inseamna acest cuvant si care e treaducerea acestui cuvant?! Pe internet sunt vizibile niste comentarii ale fanilor Carlas Dreams, care nu inteleg ce cauta INNA in peisajul acestei melodii. cuvantul e foarte catchy chiar daca versurile-i sunt triste, dar recunosc ca, fara varianta asta featuring INNA a piesei, n-as fi descoperit-o in veci. Ei bine, fanii Carlas Dreams se revolta in comentariile piesei ca 1) INNA a lansat Pohui 2) ce stim noi, romanii, ce e melodia aceasta? in video se zice ca ar fi abrevierea de la patologie obstructiv huliganica uniform radiata, dar ma indoiesc puternic ca asta ar fi termenul.

INA Pohui o colaborare inedita

INNA a lansat videoclipul pentru piesa P.O.H.U.i., o colaborare cu Carla's Dreams, un proiect muzical din Republica Moldova, ai carui membri considera ca unicul lucru care e relevant pentru noi sunt relatiile pe care le-am creat cu ascultatorii nostri si capacitatea noastra de a ramane cu mainile dezlegate si gandirea libera in ceea ce facem.Practic, P.O.H.U.i. este o stare. Ma bucur ca prin aceasta colaborare, o trupa din Republica Moldova ajunge in atentia publicului din Romania. Sunt foarte multe proiecte muzicale moldovenesti care merita sustinute, a declarat artistainregistrarile au avut loc la Bucuresti, in studioul baietilor de la The Farmers (echipa de producatori formata din Andrei Prodan si Claudiu Ursache, cei care au facut piesaJameia, single-ul precedent al Antoniei), si tot aici a avut loc filmarea videoclipului pentru partea in care apare INA Pohui, adaptare la versiunea origINAla.

Carla's Dreams feat. INNA - P.O.H.U.i. nu e ceva la care ne asteptam prea curand Si nu pentru ca INNA ar canta dance si Carla's Dreams nu, insa nu stiam ca macar au avut ocazia sa se cunoasca :) Solista a fost invitata sa cante o strofa a piesei P.O.H.U.i., despre care v-am vorbit la Recomandarea Zilei acum ceva timp, si chiar a aparut intr-o noua varianta a clipului, cu parul scurt.Si cate ceva pentru fanii innei care ajung aici si nu au apucat sa afle nimic despre Carla's Dreams Carla's Dreams reprezinta un grup de tineri din Republica Moldova care incearca modest sa faca ceva muzica, depre care nimeni nu stie mai nimic, membrii trupei nedorind sa-si dezvaluie identitatile, insa au reusit in mai putin de un an de la lansare sa devINA vocea unei generatii. Tu esti Carla's Dreams este mesajul anonimilor din Republica Moldova ce au depasit doua milioane de vizualizari pe canalul oficial de Youbube.

Pohui, Carla's Dreams feat. INNA - P.O.H.U.i. , INA pohui

INNA a lansat Pohui in duet cu Carla's Dreams

Nu se stiu insa foarte multe lucruri despre Carlas Dreams, dar va pot spune cate ceva ce am gasit pe internet despre acestia. Ei sunt niste moldoveni ce s-au lansat anul trecut, abordand stilul indie. Carlas Dreams nu au in spate vreo casa mare de productie. Bunuiesc ca daca inna a lansat, nu se auzea prea mare lucru despre aceasta piesa. Dum-dum-dum, durum-du-dum-dum, Cu castile pe cap mergi singur pe drum. Dum-dum-dum, durum-du-dum-dum, Si-ai vrea ca cineva sa simta tot ce simti acum. Dum-dum-dum, durum-du-dum-dum, Cu castile pe cap mergi singurel pe drum. Despre inna se poate spune ca este cea care a reusit sa scoata melodia din anonimat. Tocmai din aceasta cauza tot mai multi sa se intreaba ce inseamna acest cuvant si care e traducere ?!

Ce inseamna Pohui

La inceputul acestui an va prezentam videoclipul piesei P.O.H.U.i. a celor de la Carla's Dreams si spuneam ca este o melodie cu un potential foarte mare. iata ca azi a aparut intr-o noua varianta, baietii colaborand cu nimeni-alta decat INNA.Trebuie sa recunosc ca m-a surprins foarte mult colaborarea dintre Carla's Dreams si INNA pentru ca nu ma asteptam ca o trupa din Republica Moldova sa aiba un astfel de featuring.Carla's Dreams este o trupa destul de misterioasa, care si-a facut aparitia pe scena muzicala acum un an si care se bucura de un succes destul de mare in Republica Moldova si usor, usor si la noi. Ei se autocaracterizeaza ca un grup de tineri din Republica Moldova care incearca modest sa faca ceva muzica. Am scris la momentul respectiv despre ea, cand s-a lansat videoclipul si chiar am nomINAlizat-o ca fiind cea mai buna piesa pe care-am ascultat-o anul trecut. Tot mai multi cauta Traducerea acestui cuvant

Pohui a devenit celebra

Carla's Dreams feat. INNA - P.O.H.U.i. Despre Carlas Dreams nu se Stiu prea multe lucruri, in jurul trupei fiind un adevarat mister, care se pare ca a cucerit-o Si pe INNA. Daca in urma cu doua luni, Carlas Dreams a lansat primul clip al piesei “P.O.H.U.i.”, acum trupa a venit cu o noua varianta alaturi de INNA, care este tunsa scurt in materialul video Si canta cu accent moldovenesc. Probabil e vorba de orgoliu un orgoliu timpit reiesit din supraaprecierea proiectului de catre multi din cei care si-au expus parerea”. Carla's Dreams uimeSte fanii cu un nou duet de exceptie. Solistul trupei din ChiSINAu canta piesa P.O.H.U.i alaturi de cunoscuta interpreta din Romania INNA. Ei au fost incantati de propunere si au venit in Romania sa inregistreze piesa impreuna si sa discute despre filmarea videoclipului.

In Urban Dictionary termenul e definit drept Russian slang word shortened of mainly used in the internet chats that means kind of “i dont give a .... Din vechile si sporadicele mele conversatii cu diverse cunostinte de peste Prut, as zice ca inseamna lehamite, sictir maxim. Teoria e sustinuta si de versurile piesei: “Sunt asa zile / Cand ti-i Pohui”. Dar poate ma insel. Ce inseamna acest cuvant? Carla's Dreams a lansat astazi o varianta a piesei alaturi de INNA . Filmarile pentru clip au avut loc in ChiSINAu Si in Kuala Lumpur Si au fost regizate de Sergiu Barajin. De partea de productie s-au ocupat Anna Ceachirova de la Framing ideas.

Ce inseamna Pohui?! Piesa, denumita P.O.H.U.i. (Patologia obstructiv huliganica uniform iradiata), are Si un videoclip, in care INNA a lansat aceasta melodie si apare cu parul tuns scurt, imbracata intr-un costum barbatesc Si cantand cu accent moldovenesc. Povestea colaborarii dintre INNA Si Carlas Dreams a inceput in urma cu cateva luni, cand ea a ascultat melodia P.O.H.U.i. Si i-au placut foarte mult ideea, mesajul Si starea piesei, Si Si-a dorit sa cante impreuna cu formatia din Republica Moldova. Cei de la Carlas Dreams au fost incantati de propunere Si au venit in Romania sa inregistreze piesa impreuna Si sa discute despre filmarea videoclipului. Carla's Dreams reprezinta un grup de tineri din Republica Moldova care incearca sa faca ceva muzica, despre care nimeni nu Stie mai nimic, membrii trupei nedorind sa-Si dezvaluie identitatile, insa au reuSit in mai putin de un an de la lansare sa devINA vocea unei generatii. Tu eSti Carla's Dreams este mesajul anonimilor din Republica Moldova ce au depaSit doua milioane de vizualizari pe canalul oficial de Youbube. si multi cauta informatii despre Traducere Pohui

Tag: Pohui Carla's Dreams feat. INNA - P.O.H.U.i. INA pohui 

No comments for this post

Add a comment

Post categories

No blog categories

Post archives

No blog archives